Обитель Зла 5

Доброго часу доби, друзі! Сьогодні я вирішив згадати старий, добрий Обитель Зла 5.

У цьому огляді вас чекає натовп зомбі і начищені гармати!

БЕЛГСХА, не спить!

Ви – Кріс Редфілд, персонаж знайомий нам ще з фільмів Обитель Зла, військовий, в хорошій фізичній формі. Вас відправляють в Африку, на довгий, довгий сонячний відпустку! (Жартую звичайно) З Африканського відділення БГСХА надійшов сигнал, і ви повинні відправитися туди, щоб перевірити, чи є загроза... А там вона, сволота є, просто кишить ненавистю до вас! Вам виділяють службовий транспорт, і ви вже готові розтинати по шосе на своєму позашляховику. Африка велика, в сенсі просторів, суцільні савани покривають територію країни. Зображення цим І дуже приємно милуватися, але ось ми вже приїжджаємо в місто, зустрічаємо свою напарницю Шеву Аломар. Ось І воно, початок гри! Тепер протягом всієї гри ви будете боротися з біо – тероризму, вбивати купи зомбі всіх видів і розмірів, а їх тут дуже багато! Маджини – так називають африканських зомбі. У міру проходження ви будете дізнаватися про темне минуле Кріса та Шеви. Познайомитеся з «заклятим другом» Кріса – Альбертом Вескером, а так само з його супутницею – Экселлой. (Найцікавіше залишу на останок, точніше вам на радість, проходьте гру...)

Картинка, кінематографічної якості!

Після першого ж ролика ми бачимо всі принади движка, у Кріса дуже хороша мускулатура тіла, навіть занадто. (Напевно, японці люблять «качків»). Одразу ж в очі кидаються будиночки місцевих жителів, так само в очі кидаються місцеві гопники«, які б'ють ні в чому невинної людини, а вони вас посилають, мовляв : «Іди звідси, поки цілий!» Особи, промальовані вони гарні (Ну, крім осіб зомбі). У загальному і цілому японці попрацювали на славу, з картинкою не прогадали.

В бій ідуть тільки старики!

Стрілянина і на qte – ось вона основа Обитель зла 5. До речі, про стрілянину.

1. Ви не можете стріляти на бігу або під час руху.

2. Ви повинні добре подумати перед вибором того чи іншого зброї.

3. Хедшоти – запорука успіху.

Зброї в грі достатню кількість, так само присутній кастомізація зброї. Є пістолети, револьвери, дробовики, Штурмові гвинтівки, карабіни, кулемети, снайперські гвинтівки, гранатомети. Так само в магазині можна накупити аптечок, броні.

Моментів, в яких потрібно натискати на клавіші дуже багато, так само багато разів вам доведеться допомагати напарникові, або ж вам доведеться розділитися для виконання тієї чи іншої бойової задачі. Велика частина гри заснована на допомоги і командній грі. Так само якщо ви граєте в кооп'е, то ви можете розробляти тактику, наприклад один йде напролом з дробовиком, а інший в цей час прикриває вас ззаду зі снайперською гвинтівкою. Так же грі є моменти, Де треба подумати головою, щоб вирішити ту чи іншу головоломку.

Що може бути краще, ніж зомбі?!

Це можуть бути тільки Зомбі – боси! Яких теж достатня кількість різних форм і розмірів. Що тільки не робить Т-вірус з людьми? Є шалений Маджини з бензопилою, зомбі – байкери, «Каратель» з величезною сокирою», «Уроборос» з черв'яків і інші. Ці та інші страшили залишаться у вашій пам'яті, трохи не забув, є ще «Мотиль-людожер»!

Не «Мильна опера, але почуття є»!

Паралельно з розкриттям таємниць минулого героїв ви будете переживати різні події, включаючи втрати і смерті. Так само розкрити всю правду про зникнення Джилл Валентайн (буде цікаво)

Похмурі звуки різанини!