Мас Ефект 2 - Відродження Шепарда

Мас ефект 2 - це космос, космічний корабель, потворні раси, розумні роботи(гети), капітан Шепард і звичайно ж війна, а ні, війна йде після херовой хмари побічних квестів команди Шепарда, яку ми наберемо по ходу проходження. Ну, про це пізніше, давайте розберемо сюжет.

Сюжет:

Все Починається з того, що нас повертають до життя в організації під назвою "Цербер", яку всі вважають збіговиськом моральних виродків.

Ми прокидаємося під вибухи, постріли якийсь і писклявий голос, який лунає з радіо, кажучи — "Шепард прокидайтеся на нас негри напали". Після Шепард знаходить двох своїх давніх знайомих, від яких дізнався правду, що з ним сталося і що його оживили "нехороші люди". Але він погоджується перетерти з головним "Цербера", який говорить, що хтось викрадає цілі колонії людей і що всі крім нього клали з високою колокильни на все це. Після виявляється викрадачі дуже давні і дуже просунуті таргани, які працюють з адресатами. Але перш ніж знищити тарганів, потрібно набрати команду, яка після буде нити про особисті проблеми і доведеться виконувати купу нудних завдань заради них. Хоча якщо ви не захочете проходити місії, ви можете відмовлятися від них, але тоді у вас буде репутація "сволота". Очевидно,що в кінці Шепард і його команда уб'є всіх тараконов і вб'є пожинателя, якого ляпили таргани з викрадених людей.

Геймплей:

Мас ефект 2 дуже цікава і різноманітна, якщо ви втомилися стріляти і виконувати місії, ви можете політати по галактиках і позбирати корисні копалини, на які ви можете поліпшити зброю, броню або корабель. Прилетіти на яку-небудь планету, зайти в клуб, а там потанцювати з купкою трол або подивитися стриптиз або побігати по своєму кораблю і заважати працювати своїй команді. Все це не втомлює,а лише підвищує інтерес до гри.

Так само в маѕѕ Effect є система діалогів, за допомогою неї під час розмови персонажів ви не будете тупо сидіти і спостерігати, а "самі розмовляти", вибираючи відповіді із запропонованих. І ваші відповіді не будуть порожніми, кожен відповідь дає вам репутацію: "сволота" або "герой". Ким бути, вибір ваш.

Графіка:

Вона не особливо відрізняється від першої частини гри, але гра не виглядає як "застаріла какашка". Мас ефект виглядає дуже добре з такою графікою, так і "нереально чітка графіка в грі не потрібна, все і так виглядає добре.

Особиста оцінка:

Друга частина повністю перевершила першу,гра дуже динамічна,цікава і т. д. Всім хто не грав раджу пограти

Категорія: Огляд ігор | Додав: 10.11.2017