Макс Пейн 2: падіння Макса Пейна

Введення

Доброго часу доби, панове. З вами знову Okokok-людина. Сьогодні мій погляд впав на стару, затерту і задряпану коробку з грою. Але в ній стільки переживань і почуттів, що, якщо чесно, мурашки побігли по всій спині. І знову ті спогади, що були під час гри нахлинули. Буря Ніби. Вона знову п'яна і накачана, як головний герой гра, повна жахів і страхів. Повна такою атмосферою, яка є лише в неї. Це Макс Пейн 2 : Падіння Макса Пейна. ... Бррр Знову нагадаю вам, що все, що написано нижче є суто індивідуальним і суб'єктивною думкою. Поїхали!

Невеличке прев'ю \ Сюжет \ Передісторія

Вони Всі були мертві. Наприкінці першої частини Макса садять в поліцейську машину, а Альфред Уоден незабаром витягує його, як і обіцяв. Пейн шкодує, що уникнув правосуддя і покарання. Досі його мучать жахливі сни і кошмари про втрату своєї сім'ї. Через два роки він знову повертається в поліцію Нью-Йорка, але вже детективом з розслідування вбивств. Через деякий час йому доводиться опинитися на заводі Володимира Лема, але головний герой і не підозрює, що буде далі, в іншому, як і ви.

Ігровий процес \ Геймплей

Все той же хороший шутер від третьої особи, куля виконаний з використанням технології часу, який знову дає вам величезну переваги над ворогами. Знову є місце витонченим вбивств в польоті з двох пістолетів, выскакиваниям з-за кутів стін та будинків, забрасываниям ворогів гранатами, повне домінування навіть на клаптику площі. Все залишилося ще з тієї частини, тільки тепер тут новий сюжет і нові сюрпризи з його боку. Знову у вас буде щось стискатися, коли ви будете слухати розмови героїв і музику (що тут говорити, чудовий саундтрек), знову вам дадуть зануритися в цей світ, хоч він і не весел зовсім, але вам знову сподобається. І навіть більше. Навіть більше. Збережені переваги і виправлені недоліки.

Відеоряд \ Видосики

І знову їх немає. І знову все не як у людей. І знову все набагато краще, ніж у інших. Ті ж неанимированные комікси стилю нуар, чудово намальовані, передають всю суть, всі почуття, всі думки і задуми героїв.

Аудіо-ряд \ Звуки \ Голоси

Як і в першій частині, озвучка вас не розчарує, дуже красиво і професійно, ніяких глюків чи проблем зі звуками пострілів, вибухів і всім іншим, відмінна якість.

Графічна начинка \ Графіка

Графіка в грі прекрасна для тих років, навіть дуже, що тут говорити. Не таке темне і сіре ,як у першій частині, але все, що потрібно збережено. Проблем з текстурами і з накладенням зображення і його відтворенням у світі не було, все гармонійно і солідно, один великий плюс.

Штучний інтелект \ Мозкова начинка

Розумний і не передбачуваний, як у першій частині, вороги дуже тактовні, поводяться правильно, ховаються, атакують групами, прикривають своїх. Також як і в першій частині, існує якась підстроювання під гравця, тобто якщо ваш персонаж вмирає занадто часто, то йде коригування на живучість, влучність супротивників. Також болезаспокійливу діє сильніше, відновлюючи більше здоров'я, ніж це зазвичай буває. Проходити просто «в лоб» буде складно навіть разом з уповільненням часу, тож поводьтеся обережно і по-джентельменськи, адже і ви колись були нубом.

Зброя \ Ружбайки

Повний арсенал гри представлений наступними видами зброї : Берета, Пустельний Орел, Інграм, МП5, обріз, дробовик, Страйкер, М4А1, Калашников, СВД, Remington, гранати, коктейль Молотова.

Берета – основний пістолет, швидка швидкість стрільби, середня забійна сила, можна взяти в кожну руку по одній.

Пустельний Орел – більш точний і сильний пістолет з тим же швидким ходом стрільби.

Інграм – пістолет-кулемет з дикими швидкістю і розкидом, хороший лише для ближнього бою. Середня сила пострілу.

МР5 – той же Інграм, тільки можна використовувати як на близьких, так і на середніх дистанціях.

Обріз – зброя з великою потужністю, але великим розкидом і середньою швидкістю атаки.

Дробовик – зброю виключно для ближнього бою, убойней обріза і з меншим розкидом.

Страйкер – автоматичний дробовик з величезною силою, знімає з одного разу на середніх та ближніх відстанях. Швидкість атаки середня.

М4А1 – автомат з швидкою швидкістю атаки і середньою втратою, для середнього і далекого бою.

Калашников – ідеальний для середнього бою. Швидкість атаки і забійна сила на порядок краще М4А1. Також для середнього і далекого бою.

СВД – снайперська гвинтівка з середньою швидкістю атаки і втратою вище середнього. Непогана для початку.

Ремінгтон – зброя далекого бою теж, тільки знову ж таки на порядок обошедшее вище зброю. Відмінна гвинтівка.

Висновок

Як від першої, так і другої частини цієї гри я в повному захваті, їх можна проходити знову і знову, поринаючи в цей інший світ, хоч у ньому рідко світить сонце, й над головою блакитне небо без дощу. Затягує цілком і повністю. Ці ігри можна порівняти з дійсно добре зробленим фільмом, де ви переживаєте за головних героїв, відчуваєте ті ж почуття. Їх стиль унікальний у своєму жанрі і неповторний, що мені ще більше подобається. Ніяких подібних ігор Немає, навіть не намагайтеся їх знайти. І... Не потрібно говорити, що гра повний відстій, якщо вам не сподобалась вона, тут як на похороні, або хороше, або нічого, так що краще мовчіть. Жодна гра не в'ївся в мою душу, як ця. Вона заслуговує поваги і визнання донині. На рівні ігор, якими захоплюються лише за те, наскільки гарне зображення на екрані, ця гра завжди буде одним з моїх еталонів, де тримає біля екрану сам процес і атмосфера, а не просто графіка. Дякую вам, що були зі мною, дочитали до кінця. З вами знову був Okokok-людина, побачимося в реальному та віртуальному. Поки!

Категорія: Огляд ігор | Додав: 17.11.2017
Переглядів: 261 | Рейтинг: 0.0/0