Майнкрафт

Доброго дня шановні користувачі. Я розповім вам про такій чудовій грі майнкрафт.

Коли я перший раз пограв в майнкрафт з версії 1.5.0 бета я думав, що гру зробили на зразок мультфільмів з пластлина. Але чим більше я заглиблювався в гру тим більше вона мені подобалася. Особливо мені сподобалося, це свобода дій у грі. я не міг відірватися від неї мені подобалося будувати будинки, мій перший будинок нагадував нубскую коблокоробку:). Втім я так думаю у всіх нас були такі перші будинки. Але чим більше ви граєте і будуєте тим краще у вас виходить. Тут можна робити майже все що в голову прийде. В Правда шкода що в Minecraft поки-що не додали автотранспорт і літаки. Але для цього існують спеціальні моди які можна завантажити з інтернету і поставити на майнкрафт.

Світ

Найбільшою особливістю є те, що в світ Minecraft безмежний так так можна нескінченно ходити по світу і ви не знайдете кордонів. Він самогенерируется і такого світу, який у вас створився більше ні в кого не буде. В майнкрафте є декілька світів наприклад. Нижній світ (ад), Основний кінець (там вам доведеться битися з драконом і эндерманами). Додали б ще в майнкрафт minecraft космос і тоді було б просто супер. А поки залишається просто чекати поялвения космосу в майнкрафт. Можна милуватися красивим світом і пейзажем в основному світі. Зайнятися будівництвом будинку, потім зробити сад у себе за двором або зробити гарний сад перед входом в ваш ділянку. Можна зробити мобоферму яка необхідна для проживання адже вас завжди буде мучити голод. до речі ще є поселення, де живуть моби у них можна переночувати в будинку, зібрати і пшеницю, щоб зробити хліб який вам знадобиться для голоду. Крім світів існують і биомы які додаються по мірі апдейтів в гру.

Графіка в грі хоч і не дуже як всі говорять, але вона крутіше обмороження 2)) адже там можна копати де завгодно)

Як я зрозумів така графіка була зроблена спеціально бо з відмінною графікою було б грати не дуже. Вообщем мені сподобалося хоч і трохи ріже очі. А коли я перший раз пограв у мене і зовсім боліли очі але з часом звик.

Крафтінг

У грі дуже багато крафтінга так-що розповідати не буду можете зайти на майнкрафт вікі, і там все подивитися і дізнатися все про майнкрафте.

Мультіплеер у грі зараз добре стабілізувався, а то раніше грати було неможливо були постійні лаги за яких дроп предмета проиходил від 20 до 25 сек дивлячись яка потужність була у сервера. Світ в мультіплеере обмежений. Але зате вам буде не нудно грати можна разом з друзями захищатися від монстрів,будувати будинки і путишествовать по світу.

Гра вийшла на відмінно! Геймплей Відмінний. Вообщем мені сподобалося))

Категорія: Огляд ігор | Додав: 12.11.2017
Переглядів: 326 | Рейтинг: 0.0/0