Майнкрафт

Попередження: Огляд не несе в собі цілі зачепити чиїсь ніжні почуття, а укладає виключне думку автора. Знайте це, щоб уникнути можливого барззавиля. Ваша думка з приводу огляду... загалом, самі все знаєте. Приємного прочитання.

Суть гри

Minecraft - будівельна гра в жанрі Sandbox, де весь світ складається з кубиків. Гра судячи по-всьому для тих, хто не награвся в детсва в кубики, і тепер надолужує згаяне. Особисто на мене вона не виробила жодної захопленості, як це було з іншими недеперупоротыми фанатами гри. Не знаю як вам, а особисто мені ніхрена не доставило кубик за кубиком складати якийсь будинок, і вже тим більше будувати всяких там нян кэтов, супер-маріо, та іншу хрень яку так люблять робити її гравці, всю їх діяльність можна переглянути в галереї сайту, або подивитися на третій скріншот.Тим не менш, я програв цю гру в загальному три місяці, уважно вивчаючи, щоб зараз написати цей огляд. Я не займався побудовою дурниці і не гномил в шахтах. Єдине чим там по-моєму можна зайнятися, так це хорошим тролінгом, приклади якого я наведу пізніше. А поки можна поговорити про геймплеї.

Гей ти, задрот, якщо тобі дуже подобається ця гра, рекомендую зупинитися і закрити вкладку. В іншому випадку ти ризикуєш отримати хвилю незабутніх, ні з чим не порівнянних відчуттів...

Що ви будете робити по входу в гру? Зрозуміло рубати дерева (голими руками!), копати земельку, вбивати корів, грати наввипередки з овечками, побудуєте землянную коробку, і будете страждати іншою хернею, не зрозумівши чому всі так люблять цю гру. Але раптом настає ніч, і на вас накидається якась квадратна хрень з червоними очима віддалено нагадує павука, незрозуміло звідки летять стріли, і ви біжите з усіх ніг у найближчу печерку з думкою "Мабуть пережду тут, тут мене точно ніхто не знайде" О, а ти хто? Прив... P-S-S-S-S-S-S-S-S-H-T... BOOM! You're died, respawn?Отже, бездарно програвши кілька партій, ви закриваєте гру, і йдете дізнаватися, як же це грають.

У грі немає ніякої певної мети, є тільки нескінченно великий світ з ресурсами, які потрібно испольовать в якості будівельного матеріалу. Будівництво та ачівкі в спеціальному меню - все до чого зводиться проходження гри. І щоб не засирать огляд настільки похмурою частиною гри, я просто наведу короткий перелік того, що можна зробити В цій грі, і не можна зробити в інших:

• Можна обійнятися з крипером на чиєму-небудь пшеничного плантації
  • Можна зварити суп на верстаку
  • Можна потрапити в пекло
  • Можна поставити пічку під водою
  • Можна зберігати скарб в скрині
  • Можна зробити ліжко і скоротати сумне времяприпровождение
  • Можна будувати замки з землі (I like it! (c) Noob)
  • Можна зробити прототип біореактора і рубати з нього профіт
  • Можна зробити динаміт і тихенько підкласти на вході
  • Можна потрапити в Ендер і о диво! пройти гру.
  • Можна займатися сексом з тваринами (з версії 1.4.5)

І взагалі багато чого-можна, нр як ви помітили ці заняття вкрай сумні, і навряд чи змусять мене пограти в це чаоск іншого.
І так як я писав вище, зайнятися в цій грі практично нічим, я займався знущанням над гравцями, таких людей там називають гриферами, але реакція господарів вкрай доставляє, і оскільки за неакуратний і товстий грифинг можуть забанити, я наведу приклади грифа, за котрий вам нічого не буде (Перевірено):

• Прокопати болшую діру, де частенько пробігає народ, таким чином вони будуть розбиватися, а ви навіть можете зібрати дроп.
  • Написати в чат,що за таким то координатами знаходиться скарбниця. Нуби не затавят себе чекати, і коли збіжаться у вказане місце почнуть вбивати один одного. Дроп знову ж ваш.
  • Гравці частенько бігають пофапать попити чайок, і отсавляют своїх персонажів діяти в грі. Отже, що ж можна зробити з ним? Вбити? Ні, висвітиться оповіщення в чат, і вас забанять. Поступаємо таким чином, обкладаємо гравця шерстю, і підпалюємо. Як результат - обурення користувачів і доставляє реакція жертви, з подальшим розпусканням байок про Хиробрина.
  • Взяти відра славою і водою, поступово виливаючи і те і інше можна побудувати над яким небудь будинком офигенную гору з каменю і лави. При наявності височини поруч можна налити туди. А якщо постаратися, можна зробити з спавна доставляє вулкан, з купою з'являються гравців в камені, і там же дохнущих.
  • Приручити Over 9000 волков і піти нарватися на кого-небудь.
  • Зарити в місці скупчення людей програвач з отвратной платівкою, прив'язавши до нього підсилювач можна влаштувати неабиякий шум.
  • Облити кріпера зіллям невидимості, і напустити на кого-небудь. Раптовості такої атаки позаздрить будь стелс-пихот.
  • Топати в одному напрямку близько півгодини, далі сервер не витримає навантаження і почне лагают, врешті-решт це призведе до збою і вильоту всіх гравців з сервера. А ви тут не причому. (Не працює на серверах з великою кількістю гравців, оскільки у них великий обсяг пам'яті)
  • Понастроить поруч з будинком господарів однокубовых стовпів. Господарі серуть цеглою зносячи їх.

А тупо вбивати, тупо грабувати, тупо ламати чужі споруди - занадто товсто і зовсім нецікаво.І все таке інше, граючи близько трьох місяців, занимаяюсь подібним я отримав лише два бана З:Окремої статті в моєму огляді думаю, заслуговує мультиплеер, з ще більшою кількістю УГ і проблем.

На даний момент, в інтернеті мало нормальних серверів, де відразу присутнє русифікований чат і стабільний не лагающий сервер. Тому довелося грати на найбільш оптимальному варіанті. Почну відразу, у багатьох клієнтів не присутнє русифікація, а щоб русифікувати клієнт, доведеться покопатися в архівах і неабияк попаритьсебе мозок. Тому, найчастіше в чаті можна спостерігати потік марення з ріжучим очей транслітом, та ще й з помилками (!) типу: prevet, 4to deiaish&? - privet! zаmok iz gavna lepley! -kruta! podozhdi ya seychas tp k tebe.Таких гравців зазвичай банять, без з'ясування причин, що не може не служити прикладом тупості тамтешніх адмінів. На сервері регулярно проводиться профілактика, ефективність якої можна побачити вилітаючи з гри по п'ять разів на дню. Ну а загалом, все те ж саме, що і в одиночці, тільки з плагінами сервера і школярами задрот, кількість яких в грі просто зашкалює.

Кріпер

Самий бесящий персонаж у грі, який володіє здатністю тихо і непомітно підкрастися ззаду і підірвати все нахрен. А коли йдеш ніч по печері, і перед тобою раптово спавнится кріпер, цеглу вилітають з неймовірною швидкістю. Історія це НЕХ проста, Маркус намагався замоделить свиню. Незважаючи на всю непривабливість цього персонажа, він став неофіційним особою ігри, і користується любов'ю (-_-) з боку гравців.

Хто завербував 60 мільйонів задротів?

На мою думку Маркус не вигадав нічого нового, але історія створення буде цікавіше ніж у цього вашого facebook'a. До нього кубики випускали ще в лего, а infiniminer і stranged давно лежали у всіх під носом, просто він узявся довести це до розуму, за що йому, звичайно респект. Адже зрубати такий нічогенький профіт з такою зауныльной хрін може ой не кожен. Всю гру, наксолько мені відомо він розробив майже один, але заробивши з гри 60 мільйонів, він вирішив, що в офіс потрібна прибиральниця.Є цікавий випадок: якось давно, в його офіс завалився якийсь колега мільйонер і вночі (!) повіз його гуляти в Лондоні на власному літаку, так ось, поки ви там свої замки з гівна ліпили, Маркусу сподобалося :3. А ще він фанатіє від My little pony, так, вам тепер доведеться жити з цим.

Аффтар ти гавно!11

Можливо, але нижче наведу кричущі аргументи належать і не належать до мене:

• Графодрочеры дуже не люблять цю гру з-за її незграбності та пікселів, але найдивовижніше, що вони є і серед гравців, ось такі упоротые особистості до речі, намагаються запив гру на движок з під Crysis і роблять убогі текстурпаки.
  • Як я вже писав вище, ця гра не викликає в мене захоплення з-за отстуствия конкретної мети, а складати кубики один на одного попередньо діставши їх де небудь - не доставляє зовсім.
  • Гра запилана на богомерзкой Java, і тому може зависати навіть на самих потужних комп'ютерах, хоча можна просто поставити оптифайн, выделитьоперативку за яву і не паритися, з чого можна зробити висновок про криворукості розробника.
  • Один з ключових елементів гри - фармінг. А оскільки гра складається на 99.9% з нескінченного довбання киркою по бруківці висновок напрошується сам собою.

Але як водиться, 60 мільйонів (чи скільки їх там вже) мух не можуть помилятися, і тому ще раз згадаю що нікому не нав'язую свою думку.

Категорія: Огляд ігор | Додав: 30.11.2017