Dirt Showdown

Доброго дня! Я вже як тиждень граю у Дірт Шоудаун і тому вирішив написати огляд на неї... З часів "Колін МК.Рей: бруд 2" я полюбив ралі. "Колін МК.Рае: бруд 2" мені сподобалася так, що я став фанатом Кена Блоку і інших крутих особистостей. Але "розборки" мене розчарувала.

Щось нове

Так як гру зробили Codemasters, то все дійство виконане просто ідеально. Машини стикаються, потім розлітаються на шматочки. Відлітають бампери, капоти, а кузов до кінця гонки зазвичай бувають некруто (не у всіх). Картину завершує коментатор, кричить у мікрофон щось на зразок- "Дві машини зіткнулися лоб в лоб!". Збирається Вражаюча картина. При цьому по трасі розкидані деталі автомобілів. Наїжджаєш на деталь і втрачаєш контроль над машиною. Трампліни... На трасі розташовані навіть Пояснювати не треба. Вхід в поворот або стрибок з трампліну супроводжується вибухами піротехніки. За загородженнями варто публіка, яка вас, типу повинна підтримувати. Все дуже круто виглядає... Що дійсно приносить насолоду. Бо траси добре оформлені. І головне, що вони один на одного не схожі. Є засніжені траси, на яких управляти машиною трохи складніше. Є траси, вистелені рівним асфальтом і класичні траси, на яких щебінь змінюється асфальтом. Але мене порадувало інше. Траси, дійсно, цікаві.
Справа в тому, що повороти різко змінюються прямими. А на прямих розташовані трампліни. Також, що властиво більше гонок "на виживання" або "без правил" повороти переплітаються вісімкою. Виходить, що один потік автомобілів стикається з іншим. Це дуже весело. Я грав 2 тижні. Пройшов багато гонок. Часто лідери в такі ситуації і потрапляють. А тепер трохи про ІІ.

Я грав на середньому рівні складності. ІЇ повинен помітити дуже непоганий. На рівні "легенда" мені навіть довелося трохи напружитися. Але є одна претензія. Часто, коли супротивники входять в поворот можна під'їхати ззаду і вдарити на повним ходом опонента в заднє колесо. Машина противника розгортається. ІІ навіть не намагається що-небудь зробити. А так противники іноді нахабно вас затискають з двох сторін або штовхають вас прямо в огорожі. Прискорюються на прямих. Круто... Дуже круто.

Трохи про саму гру

Отже... Вам представлено кілька змагань. Наприклад, "легенда". Виграєш "всі зірки" і відкривається "легенда". Це цікаво... у Майже теж саме було в "сітці". Не пам'ятаєте? Але цю дурницю з "решітки" порівнювати не можна. Єдине чого я грав у цю гру це з-за видовищністю та наявність автомобілів Субару. Опишу 2 типу заїздів, які мені особливо запам'яталися.

• HEAD2 голови - це своєрідна дуель, в якій вам потрібно виконувати різні фінти. Наприклад, ковзати або ж збивати фішки. Фінти знаходяться в певному порядку, і тому щоб перейти до наступного финту треба виконати попередній. Хто швидше закінчує всі фінти і перемагає. Мні цей тип заїздів дуже сподобався. Може це тому, що для заїзду вам доступна новенька Форд Кена Блоку... Ні, справа в Субару імпреза wxr...
  • Випадають - гонки на виживання... Бере участь 8 водіїв. Є платформа, з якої вам належить збивати ваших опонентів, що дуже весело. Гонка триває 2 хвилини 30 секунд... За знищення машини противника нараховується 500 очок, а за його вибивання з платформи 1 000 очок або ж 1 500, у разі якщо ви "пролити першу кров", а також якщо збили лідера перегонів. Також вам нараховуються очки за поштовхи. За вам нараховують до 150 очок легені, а за сильні до 300 очок. За 30 секунд до кінця гонки всі ви набираєте очки подвоюються. перемагає той, хто набере найбільше очок. Цікаво те, що можна буквально вирвати перемогу у лідера! Треба, щоб пощастило, але це цілком можливо.

У всіх гонках вам доступний запас закису азоту, який поновлюється з часом. Азоту Закис - це такий прискорювач для тих, хто не зрозумів. Також у вашої машини є певна межа міцності. При будь-якому зіткнення у вас машина його втрачає. Під час перегонів також вас сповіщають про "гарних" зіткненнях. Флешбек функція Доступна. Затискаєш F1 і прокручуєш час і назад. Після завершення гонки можна подивитися відео проходження.
Так. Вийшла повноцінна аркада. Досить незвичні типи заїздів. Що можна сказати... Прекрасна гра, зі своєю неповторною атмосферою. Нудьгувати вам не доведеться. Дійсно, цікава гра.

Оформлення

Про графіку та звук говорити нічого. На рівні Вони. Ні, не на рівні гри, а на більш високому. Набір текстур мене порадував. Всі траси володіють унікальним покриттям. Дуже красиві пошкодження. Сказати нічого. А звуковий супровід гідно вищих похвал. Класні пісні. При цьому вони звуки гонки не заглушають. При зіткненні музика затихає, а звуки ушкоджень посилюються. Також добре зроблена озвучка голоси коментатора. Він до речі і в меню коментує ваші дії, що приємно. Оформлення просто прекрасне.

Підіб'ємо Підсумок. Гра може залишити гарні враження. Але "гра" є куди прагнути. Хай забуває про серії "розборок" і придумують щось новеньке. Аркада вийшла хорошою. І ті, хто кажуть, що гра вийшла поганий, просто не розуміють, що якщо гра була б з приставкою "Колін МК.Рае", то вони були б праві. А так вони не праві. Також Я впевнений, що скоро компанія Codemasters випустять який-небудь гоночний симулятор. Аркада вийшла хорошою на рівні з Blur, а в який я грав.

Попрошу ще прочитати мої інші огляди. Залишайте коментарі.

Категорія: Огляд ігор | Додав: 19.11.2017
Переглядів: 693 | Рейтинг: 0.0/0