Assassin's creed: Revelations

Нескінченні проблеми

Кредо вбивці: Одкровення є прямим продовженням ассасин Creed: Братство, а значить і сюжет є продовженням. Я разом Еціо Аудиторові Да Ференца відправився на пошуки бібліотеки Альтаїра. Думаєте, що Й ви? Природно там вже краптели над зломом дверей бібліотеки, тамплієри. Але природно не можна закінчувати на цьому сюжет, інакше вийшло б так: прийшов Еціо перебив злісних тамплієрів, дивом відкрив двері, унал всі таємниці та дам-гра закінчена спасибі що купили.

Ось Так, щоб додати нам ігрового процесу розробники вставили в гру ключі Масиафа, які відкриють бібліотеку Альтаїра, все нам доведеться "відкопати" 6 ключів, про яких тамплієри природно дізналися раніше ніж Ецио і вже встигли знайти один з них.(до речі дивно, як з купою вибухівки не можна було відкрити двері бібліотеки, яка, як ви побачите в кінці гри не така вже й товста. Але це дрібний недолік, так що не беріть до уваги). Наш бравий дідок і за сумісництвом ассасин дізнався, що цей чудо-ключ знайшли під одним із храмів Константинополя і інші ключі там же. У підсумку ми відправилися в це місто.Тут і починається основна лінія сюжету..

Еціо вже не той?-ви скажіть, але ні він ще дасть фору будь-кому. За багато років він набрався досвіду і б'ється краще, перш ніж.

Тепер у Ассасина з'явилися нові можливості, що не може не порадувати, його арсенал поплнился клинком з гачком, за допомогою якого ви запросто можете кинути ворога через себе, це дуже цікавий прийом мені сподобалося бігати і валяти стражників по землі (вони весело барахтуются) так само ніж-гак допомагає швидко спуститися з даху за допомогою простягнутого каната. Ну а що робити, коли ви поваляли варту в землі? Природно вони це так не залишать і будуть битися, є різні варіанти бою з ними: можна взяти списа або подвійні клинки і битися врукопашну, таким чином ви побачите красиві комбо, які мене особисто вразили (є і брак, бій занадто легкий, по-перше стражники нападають на вас по одному, навіть якщо їх декілька, по-друге вас попереджають про атаку супротивника, таким чином ви можете завалити цілу армію, що вообщем я і робив спостерігаючи за різноманітними комбо.

А що робити якщо не хочеш битися? Відповідь проста-можна закидати вартових бомбами (які люб'язно підігнав Юсуф), так само бомби можна крафтить, але дивіться не висадіть себе разом з усім містом =)

Кат-сцени:

Повноцінних кат-сцен, на відміну від невеликих кат-вставок, не так вже й багато, але вони реалізовані добре. Описувати їх особливого сенсу немає, краще, як кажуть побачити. Особливо мене порадував міні фільм про кінець світу в завершенні гри, реалізований він якісно і предираться нічому.

Як же без любові...

У грі ми зустрінемо Софію мав сарторі-любительку літератури і загадок, вона допомагала знаходити Еціо розташування ключів. І природно не обійшлося без романа, наш ассасин закохався в жінку. На щастя, а може і на жаль обійшлося без любовних сцен, як у попередній частині, в якій ви кохалися з Катериною Сфорца. Ну і по кінцівці гри Еціо і Софія природно стали жити поживати, та дітей народжувати (про що йшлося у спеціальному фільмі від Ubisoft в)

До ре мі фа зі ля сі

Музичний супровід те що в кредо вбивці завжди було ідеальним і ця частина не виняток.

У "одкровеннях" музикою, втім як і в минулих частинах, займався Джаспер Кід. Кожен трек передає атмосферу місця де ви знаходитесь, Джаспера величезний респект за це.

Про мультіплеере в крадце.

У Перший раз з'явився мультиплеер 3-й по рахунку грі серії Кредо асасина: Братство

Тут природно він теж був присутній, але не зазнав особливих змін у порівнянні з попередньою частиною. З'явилися нові режими, приміром нова версія звичайного розшуку, в якій мені довелося попотіти, щоб звикнути, так як у порівнянні зі звичайним розшуком там менша карта і немає радара, але знаходити мета буде простіше, так як ваша мета з певною зовнішність і тепер не може злитися з натовпом інших персонажів.

Незважаючи на покращення пошуку підходящої ігри для вас(так сказали розробники) нічого не змінилося а відповіді від сервера інший раз доводиться чекати довго або взагалі вам видасть "даної категорії ігри не знайдено"-у мене хороший інтернет, але толку від цього ніякогоТак що за це мінус, так як в братстві доводиться чекати довше, але сесію ви по-любому знайдете

Висновок

Графіка 9 з 10

Геймплей 8 з 10 (аж надто простий)