Assassin's Creed III

Гра звичайно варто оплесків, але чому не гучних? Зараз ми і дізнаємося.

Історія одного індіанця

Початок Assassin's Creed 3 як ми всі знаємо починається в Британій, в театрі. 2 глави ми граємо за зрілого мужлана, Я думав що Коннора не буде, але після декількох годин гри Хейтем, наш головний герой на початку гри, втрачає цноту в печері, після чого урождается на світло Руданхагейду, якого пізніше прозвуть Коннором. Ми граємо за нього з ранніх пір, тобто коли йому 6 років, а не 2 місяці. Починається все з гри в хованки, де спочатку ми шукаємо, а потім нас шукають. Ну а після починається те, що ви бачили в кліпі 1000 разів, село спалюють тамплієри. Ми біжимо за матір'ю! Орем!Руданхагейду кричить щось не зрозуміле, але хто грав знають що він кричав :) Після, ми стаємо тінейджером, і Мати Роду відправляє нас в дивний старий будинок в якому живе старий, цей старий асасін, що ми потім дізнаємося. Вообщем в двох словах, костюм ассассин ми одягнемо тільки в 6 розділі, тим самим пройшовши половину гри в лахмітті.

Погані сторони гри

Загалом багато проблем у грі. Але в основі сюжет. Я чекав гру кілька місяців, після чого на останній згадав, що гру робить Ubisoft! "Так що Я за ідіот!" -сказав Я собі- "Гра вийде гівном! От блін!" Ті хто грав в інші частини Assassin's Creed і пройшов їх, зрозуміють, сюжет Ubisoft робити не вміють! Що за Яблуко Едему?! Нафіга воно потрібно? Чому Земля крутиться? На усі ці запитання відповіді ми не отримаємо. Кінець Revelations коштував мені 2 дні блювання і головний біль. А щодо 3-їй частини, Я взагалі був готовий убится. Як можна робити такий сюжет? Вони від пальця його складають!Сидить якийсь Майкл, і каже: "А давайте кінець третьої частини зробимо незабутнім!" От блін, наробили. Продовження цієї гри Я взагалі не чекаю, нехай самі грають у своє лайно.

Зброя

Тепер про інших поганих сторонах гри. Наприклад чохли для зброї. Тільки пістолет у кобурі, а решта висить на спідниці. Раніше був ремінь, куди Еціо і Альтаїр сували меч і було видно що зброя висить саме на цьому ремінці, а тепер як у всіх іграх, просто висить зброя і все! Як на спину в Dragon Age повісять меч, так він там без чохла і висить, ні поштовху, ні вибухом його не знесеш зі спини, ось тепер так само і у Коннора, тільки на стегнах.

Сутички

Так само і ще одна проблема. Бої на мечах. Як ми бачили в офіційному кліпі гри, де Коннор сів на коня й галопом помчав на армію британців а потім пішою ходою знищив майже всю армію тамагавком і кулаками, було круто. Але в грі такого немає, замість того що б йти в бій, ви йдете в обхід, або командуєте залишилися силами американців. У великий бій ви можете потрапити тільки якщо візьмете собі на хвіст більше 6 загонів британців, по іншому ніяк. Навіть цілого табору не вистачить що б потрапити в заварушку. Тобто, в грі один стелс :-(

Хороші сторони гри

Добре виконали графіком, полювання, і бій (хоч Я і говорив що мало супротивників, але сутички самі по собі дуже захоплюючі). У грі великий світ, де нам дадуть розвернутися обличчям до природи, до водоспадів а не до будівлі, або висельнице. Тепер можна створювати предмети, наприклад подвійна кобури для пістолетів, каравани, і інші предмети з допомогою креслень. Тепер є про що подбає крім свого спорядження, або здоров'я. Так само дуже розважає і освіжає морські бої. Корабель готовий, ядра є, чому не в морі?У грі так само є багато історичних особистостей з якими Коннор зустрітися лицем до лиця, і навіть поговорить з ними. Наприклад усіма відомий альфа-самець Вашингтон, який не може выйграть битву без Коннора. Але на жаль, крім Вашингтона, інші історичні особистості треті особи. У грі так само змінюється час року, на сумну і огидну зиму, і красиве, співаюче літо.

Ну і напевно на хороші сторони закінчили.

Загальна...

Гру варто пройти, але не треба робити щось особливе, якщо у вас звичайно ж немає системи досягнень. Просто з задоволенням проходите гру.