Assassin's Creed: Brotherhood

Здрастуйте, з вами Андріано ака і я хотів би висловити свої думки з приводу найбільш неоднозначної гри Ubisoft з - кредо вбивці братство(це мій перший огляд так що якщо будуть якісь помилки або неточності не кричіть, а вкажіть на них)

Сюжетна лінія

Гра починається відразу після того, як Еціо Аудиторові да Фіренце, асасін не по своїй волі, відкрив гробницю,яку шукав і де дізнається,що він пророк і в гробниці дізнається пророцтво,що свідчило, що в майбутньому людей чекає страшна катастрофа і лише Дезмонд може її зупинити. Еціо повертається на віллу свого дядька і вирішує на деякий час відпочити від справ вбивці, але не тут-то було! На віллу нападає син головного ворога Еціо - Родріго Борджіа і вбиває дяду Еціо, забравши у нього яблуко Едему, яке Еціо відвоював у Флоренції, Родріго захоплює віллу, а Еціо відправляється в Рим, щоб раз і назавжди знищити рід Борджіа і зруйнувати їх владу в Римі.

У Римі в курс справи нас вводить наш друг і колега Ніколо Макіавеллі, він і розповідає нам що влада в Римі контролюють Борджіа і народ цим незадоволений. Еціо не довго думаючи, вбиває капітана вежі( яка символізує владу в місті) і підриває її під три чорти. Далі нам слід об'єднати три фракції союзників - злодіїв, найманців і шлюх, вибачте куртизанок. Розповідати не буду, щоб не псувати враження від гри тим хто ще не грав, але кінець вийшов явно не однозначний.

Ігрова механіка порівняно з другою частиною не сильно змінилася, стала більш допрацьована. Ми також дотримуємося гаслу: знайшов, вистежив і вбив, але крім цього додається( барабанний дріб) - Братство ассассинів.

На початку гри наші бійці слабкі і кволі( не дивно адже вони були простими міськими жителями), але потім вони стають не гірше за свого вчителя. Нашими бійцями можуть бути як чоловіки так і жінки. Відмінність у них тільки зорове. Реалізована прокачування наших учнів( можна покращувати броню або бойові навички) і на останніх рівнях робить вашого непоганим бійцем і дешевої бойовою одиницею. У кожного з них є своє ім'я і історія. Головний мінус наших "братів" - маленький розумовий інтелект.

У гру також додали купу різних бойових булочок - арбалет, купу зброї, дротики і парашут.

У грі тепер можна буде переміщатися по місту на коні.

Це перша гра в якій з'явився мультиплеер. Він вніс в гру свіжий вітерець і новизну. Саме він підняв планку в оцінках цієї хорошої гри.

Особисті враження і думки

Я особисто чекав гру дуже довго. Коли перед виходом гри на листопад розробники заявили, що ПК версію вирішено перенести на березень, я дуже засмутився, але гра все таки вийшла вона виправдала мої очікування. Хоч місто був всього один, він дуже величезний і просторий. Можна зайнятися сюжеткой, а можна просто пройти додаткові завдання і отримати додаткові предмети в штаб ордена. Гра звичайно не ідеальна, але вона заслуговує похвали.

Плюси і мінуси

Плюси: новий Еціо, могутній Рим, нові гаджети і непогане розвиток загального сюжету.

Мінуси: коротка сюжетна лінія, мало важливих персонажів і трохи незрозумілий кінець.