Assassin's Creed: Brotherhood

Чому не Кредо вбивці III, чому Братство? Геймери напевно побоювалися, що їх порадують великим доповненням, але їх порадували повноцінною грою, красивою грою. В принципі, це і схоже на доповнення, адже крім нового сюжету і невеликих нововведень нічого не змінилося, хоча різниця між попередньою частиною і нинішньої різниця відчувається.

Помста - поневолення розуму

Гра починається рівно з того моменту, з якого закінчувалася друга частина. Сюжет гри дуже цікавий як сюжет книг про Гаррі Поттера. У цій частині ми як і раніше боремося з невгамовним орденом Тамплієрів. Головна наша задача помститися за покійного дядька, якого нещадно вбив Родріго Чезарре, після жорстокого напад на замок. Дія гри відбувається в Римі і в провінційних навколишніх містечках. Влада Борджіа неймовірно швидко зростає під їх вінцем і не можна допускати ще більшого контролю, треба діяти швидко, холоднокровно, як і належить Ассасинам.

І цілого Риму мало

Коли я перший раз побачив віртуальну модель Риму, просто хотілося радіти. Місто живе своїм життям, вулички наповнені народом, кожен займається своєю справою. Здавалося, це все було у другій частині, так, але це все дороблено і опрацьована до дрібниць, це виглядає набагато соковитіше, пишніше і об'ємніше. Архітектура виглядає просто чудово, чого стоїть Пантеон і Колізей, акведуки і красиві мости, протягивающиеся через прозорі води Тибру - все це дуже привабливо і, безумовно, радує око.

"Клянусь бородою святої Анни, у нього залізні яйця!"

Як говорилося вище, геймплей не сильно змінився, правда акцент робиться більше на відкритих сутичках, ніж на таємничих вбивств. У бойової механіки додалася нова система комбо. Тепер після успішного комбо - вбивства ми можемо продовжувати робити на оточуючих ворогів, не чекаючи подальшого нападу, здійснюючи серію багаторазових вбивств. В арсенал додався арбалет, який значно спрощує деякі моменти гри і багато іншої зброї. Дадуть також постріляти зі стаціонарною гармати, правда, тільки скріптово, тобто там, де це дозволяють. У самій грі залишилася майже такою ж система комерції, але з малою зміною: по Риму розставлені зловісні вежі Борджіа, які контролюють тієї чи інший район, де знаходиться заповітна стайня або лавка з припасами. Щоб прикупити власність, для початку треба вбити місцевого капітана, заправляющего районом і після цього спалити вежу. Заняття торговим бізнесом є дуже важливим діянням, оскільки на отримані гроші необхідно купувати найкращі озброєння або броню для сутички з більш підступними ворогами. Новизною послужила функція, якої не було в попередніх частинах - найм учнів - асасинів, а ще більш цікаве заняття, їх розвиток. Голубник стане засобом спілкування між вами і вашими послідовниками. Прокачування учнів доступна до 10 рівня допомогою відправлення їх на завдання, в різні куточки світу. Учні - ассасини важлива складова гри, потім вони приносять величезну користь. Знайомий нам вже Леонардо, за гроші буде покращувати наші пристосування і давати додаткові завдання, завдяки яким ми зможемо поїздити на середньовічному танку і ще багато інших смаколиків. До речі, в якості бонусу за всі пройдені завдання, Леонардо дає нам парашут, так-так саме, середньовічний парашут. Мале нововведення, але за значенням важливе - це пересування на коні всередині міста, значно спрощує гру. Налаштування стилю одягу не змінилося з другої частини. Анімація в грі набагато покращилася і виглядає набагато красивіше на тлі АС другий.

Саундтрек до гри так і залишився... просто чудовий. Атмосфера напруження, відчуття смутку чи радості, страху або спокою передається через прекрасну музику.

Вердикт

Гра вийшла кращою частиною франшизи, практично все виконано на 5+.Вона анітрохи не надоїдає, а тільки збільшує інтерес. Одна порада: якщо ви не грали хоча б в другу частину, за Братерство краще не сідати. Оцінка коливається від 9.2 до 9.6,але до твердої 10 чогось не вистачає. Спасибі за витрачений час. До скорого. Читайте огляд Кредо вбивці II від TheDesperateHero

Категорія: Огляд ігор | Додав: 11.11.2017
Переглядів: 245 | Рейтинг: 0.0/0