Тест драйв анлімітед

Шумахер на Гаваях

Дія гри відбувається на Гавайському острові Оаху. Там, гравцеві належить виконувати нудні місії, ганяти на крутих тачках, боротися за перші призові місця і виглядати красиво :)

Отже, з самого початку гри ви повинні вибрати вподобаного вам персонажа. На вибір надається декілька героїв різної статі, тут ми можемо взяти гарну Міс Світу з довгими витонченими ніжками і гарненької мордочкою, або ж можемо взяти крутого хлопця з причисоном, як у Діми Білана, з адідасівськими кросівками на перевагу.

Після того, як ви вибрали собі персонажа, ми прилетам на Гавайський острів Оаху. Ось там та й почнеться та гоночна життя про яку мріє кожен гонщик.

"Найголовніше в гонці - це правильно увійти в поворот"

Щоб правильно почати і закінчити гонку, а під правильністю я маю на увазі перемогу, то для цього потрібно придбати хороший спортивний автомобіль, який продається в звичайних автосалонах. Правда щоб їх (і не тільки їх) відкрити потрібно обкатати не мало кілометрів, а це марнування вільного часу. Так що нудьгувати вам не доведеться. Увійшовши в автосалон ви побачите брутальні автомобілі від відомих марок, які опрацьовані до дрібниць. До речі, у грі всі автомобілі лицензированны.

В автосалоні можна переглядати інтер'єр і екстер'єр автомобіля, відкривати передні двері, міняти колір салону і самого автомобіля.

Класи

У грі присутня система класів автомобілів. Кожен автомобіль належить до того чи іншого класу: a, Б, С, Д, Е та Ф Автомобілі класу "А" - це в основному суперкари, максимальна швидкість яких досягає 300 або навіть 400 км/год, а автомобілі класу "Е" - це автомобілі у яких максимальна швидкість дорівнює 200-ам км/ч.

Порада: Намагайтеся вибирати потужний і швидкий автомобіль, а не красивий і той який з блискітками. Адже найголовніше в гонці - це швидкість, а не зовнішній вигляд.

Тачку на прокачування

Для того, щоб ваш автомобіль їздив швидше і не вилітав у кювет, на острові є спеціальні автомайстерні, з допомогою яких можна поліпшити швидкість вашого автомобіля купуючи пакет тюнінга. В автомайстерні є 3 пакету тюнінгу, кожен з яких відповідає за швидкість і управління вашого авто. Правда, якщо ви купите усі пакети тюнінга, то є ймовірність того, що, наприклад, ваш автомобіль класу "Е", стане автомобілем класу "Е".

"Головне, щоб костюмчик сидів"

Після вдало завершеної гонки або похмурим місії, для підняття настрою ми можемо зайти в один з ліцензованих магазинів одягу, що знаходиться на острові. У ньому ми можемо купити будь-який одяг та взуття: окуляри, штани, піджаки, брюки, черевики, туфлі, кросівки і т. д. За кожну покупку одягу, ви будете платити спеціальні купони, які можна заробити на нудних місіях.

Белліссімо

Для гри 2005 року, графіка tdu виглядає дуже навіть привабливо. Хлопці з Едему гри добре потрудилсь над графікою гри, пропрацювавши до дрібниць кожну деталь, кожен автомобіль, кожне деревце, кожну будову. Дійсно, пейзаж у грі виглядає просто чудово. Проїжджаючи дорогами Оаху, ми можемо побачити весь навколишній світ і всю красу Гавайського острова. Разраб добре попрацювали над оформленням: рівнів, персонажів, автомобілів і природи. У підсумку, про графіку можна сказати одне: "Зроблено зі старанням і зі смаком" :)

Тест драйв Гра необмежена, як мені здається, самий вдалий автосимулятор, який прекрасний по-своєму.

Категорія: Огляд ігор | Додав: 19.11.2017
Переглядів: 232 | Рейтинг: 0.0/0