Spider-Man: Shattered Dimensions

Доброго дня шановні користувачі ! Сьогодні я представляю вам свій новий огляд мабуть на останню гру про Павучка на ПК, огляд Людина-Павук на гру: зруйновані вимірювання.

Навіщо розбили?

Людина-Павук Гра: зруйновані вимірювання чудова гра в жанрі пригодницького екшену, показує нам одне альтернативне розвиток класичної всесвіту Марвел. Власне, гра про Людину-Павука, з підзаголовком "Розбиті Вимірювання" зовсім не з проста так названа. Весь епічний сир-бор розвивається із-за того що Павучок при битві з Містерія ( ілюзіоніст з акваріумом на голові ) розбиває якийсь артефакт вселенського масштабу - Скрижаль Порядку і Хаосу. У кого-то напевно в голові майнув старий добрий Принц Персії, але тут зовсім не він. Так ось вони розбили цю скрижаль і почалося...

"Скрижаль Порядку і Хаосу" - символічно, чи не так? Ця скрижаль утримує певна рівновага між Мультивселенной, між мешканцями кінцевої всесвіту( про неї ми вже говорили одного разу ), Всесвіту 2099 ( так так, рік 2099, супер! ) всесвіту і Нуар. І ось коли Спайди усвідомлює всю масштабність трагедії, до нього прилітає Мадам Маска ( стара жінка на павутинного кріслі з пов'язкою на очах, її можна побачити в мультвильме Людина-Павук 1994 року ) і говорить йому щось типу: "- Гей Павук! Накоїв справ, тепер виправляй!", у підсумку Паучек відправляється розсьорбувати кашу у всіх 3-х всесвітів, щоб врятувати ще й свою класичну ( дивно ) всесвіт. Що ж, тепер про частинах геймплея і ще деяких аспектах гри і детальніше:

А хіба є ще й інші Люди-Павуки?

Так є! І не один! Як раз це і покажуть і розкриють нам у грі. Як я вже і говорив, що в грі ми відвідаємо ще трьох різних всесвітів крім класичної. Зараз я розповім про цих трьох всесвітів:

Кінцева всесвіт - звичайна всесвіт, майже класична, хіба що в кінцевій Пітер Паркер ( Людина-Павук ) набагато молодше класичного. Пітер вчитися в школі, але так само працює в Дейлі Багл. Вообщем історія у класичній і алтимэйт всесвіту дуже навіть схожі. АЛЕ в грі ми зустрівши одну особливість: ми будемо грати за Павучка в чорному костюмі симбиоте ( його ще Веном потім насить буде ). У алтимэйт всесвіту в грі ми будемо битися з такими злочинцями, як Дэдпул, Карнаж і Електро.

Всесвіт 2099 - дуже цікава і прикольна свобеобразная всесвіт. Майбутнє, літаючі автомобілі, височенні високотехнологічні хмарочоси. Хара Тут ми будемо грати за Мігеля Про' - Людини-Павука майбутнього. Мігель був ученим, і захоплювався оригінальним Людиною-Павуком, гером тих часів ( за наших часів ) і вирішив створити сироватку дають такі ж здібності, щоб захищати мир і допомагати людям. Експеримент майже вдався, хіба що Мігель під маскою нагадує помісь вампіра і Росомахи. У грі у нас будуть хороші гострі кігті, крутий високотехнологічний, але по колишньому обтягуючий костюм. У всесвіті 2099 ми будемо битися з такими злочинцями, як Хобгоблин, Доктором Восьминогом ( у 2099 році це дівчина, фанатка оригінального Октопус ) і зі Скорпіоном ( через чур мутований людина, раельно нагадує скорпіона і відкладає яйця ).

Всесвіт Нуар - тут нам дадуть пограти за Людину-Павука, ви не повірите... 30-их років 20-го століття! Це той же Пітер Паркер, з дуже схожою історією, але б'ється він тут скоріше не з суперлиходіями а з мафією. Дуже екзотична всесвіт, дуже розрізняється з іншими представленими в грі. Готичний стиль, крута стилістика героя, це моя улюблена всесвіт в грі. Тут нам належить битися з такими злочинцями, як Кувалда ( мафиозник, чувак з великим лобом ), Норман Озборн ( глава все цієї зграї мафії ) і зі Стерв'ятником ( мабуть його можна назвати лиходієм, як ніяк літає ).

Ну а про класичну ( дивно ) всесвіт ви вже знаєте - самий що ні на є типовий Людина-Павук в червоно синьому трико. Тут ми битимемося з Крейвеном Мисливцем ( мексиканець в леопардовому трико і ласо ), Джагернаутом ( Величезний шафа в металевому шоломі і тупий ) і з Песочныйм Людиною ( кеп, тут навіть і трактувати не треба ).

Ну і звісно ж, Люди-Павуки всі будуть збирати осколки скрижалі щоб возз'єднати її.

Графіка в грі прикольна, ніж те нагадує досконала Людина-Павук. Але є одна особливість: в кожній всесвіту стиль графіки та ефектів досить різний. У Нуаре наприклад зроблений ухил на готичності і темряву.

Дуже цікава і своєрідна гра, абсолютно не схожа на інші ігри про Спайди. Непогана графіка, цікавий сюжет, прикольний геймплей, все це створює відчуття того, що ти не даремно зіграв в цю гру. Ну і звичайно ж я зробив свій рейтинг до гри:

Сюжет: 10/10

Персонажі: 10/10 кожен павук отличнаеться характером і методом

Паучая атмосфера: 10/10