Gears of War 3

Зав'язка сюжету

Гра починається зі стандартною тренування: нас просять знищити з десяток ворогів, які вмирають з першого пострілу, так само це короткий переказ другої частини гри. Потім ми прокидаємося (це був сон), чистимо зуби і йдемо шукати Домініка Сантьяго. Потім дізнаємося що до нас летить наш "друг": голова Прескотт, який полетів у безпечне місце відразу ж коли почалася війна. Він привозить диск, на якому записано послання померлого як всі думали батька Маркуса. І всю іншу частину гру ми і будемо його шукати тата головного героя. Вообщем сюжет, який бере вас за яйця і не відпускає до кінця на висоті, тут ви знайдете і драму і бойовик.

Персонажі

Головний герой гри - Маркус Фенікс, це величезний накочений мужик якого ні що не візьме. Із-за війни він втратив всіх близьких. Він відмінний солдатів, тому в мирний час йому нічим буде зайнятися. Так само ми пограємо і за Коупа Трейна - суперзірка, колишній футболіст в американський футбол, є навіть момент де ми пограємо в "футбол", тільки замість м'яча бомба. Домінік Сантьяго - брат Маркуса, тільки з іншим прізвищем, напевно різні мами, любить доглядати за рослинами. Мені його було дуже шкода, коли він пожертвував собою заради порятунку команди. Тепер про прекрасної половини нашого загону: Аня і Сем. Аня Страунд - колишній військовий, у якій м'язи як у чоловіка (взагалі я думаю вони там всі на анаболіки сидять). Сем - не така сексуальна як Аня, темношкіра, про її минуле не відомо, вона і коня на скаку зупинить, і за господарством догляне. Ну і Адам Фенікс - біологічний батько Маркуса, проводив над собою досліди для знищення сарани і имульсии, в результаті чого загинув або вижив дізнаєтеся погравши в гру.

Зброя

У грі одночасно і багато, і мало озброєння. Стандартний набір складає всього 5 гармат. Основний гарматою вважається лансер - автомат з боєзапасом 60 куль і вбудованою бензопилою, яка ріже ворогів як ніж масло. Також корисний застарілий лансер - з меншим боєзапасом і багнетом, варто тільки розбігтися і насадити на багнет ворога. Додатковий арсенал широкий: тут і арбалет з розривними стрілами і багатоствольний кулемет. Самим потужним зброєю у грі вважається молот зорі, який своїм лазером наводить потужний енергетичний промінь вражає все живе. Вообщем зі зброєю в грі все в порядку.

Вороги

Головним ворогом серії вважається сарана. Сарана - це істоти мають розум, що живуть під землею, проте в третій частині це вже вимираючий вид. З-за емульсії сарана перетворюється в жахливі створіння, які при смерті вибухають. У грі великий вид супротивників: павуки, величезні гусениці, підземні павуки, величезні брумаки, які помирають після кількох пострілів з осадного зброї. У грі багато босів. Так що не варто турбуватися про супротивників.

Имульсия

Имульсия - це вид пального, саме через якого все і почалося, саме через неї сарана стала виходити на поверхню, і під її впливом сарана стала мутувати в жахливих істот без розуму. По ходу гри виявляється що имульсия виявляється живий, і те що вона також впливає на людей, які під її впливом перетворюються в зомбі. Тому саме имульсия виявляється найголовнішим ворогом.

Геймлей і графіка

Геймплей як і графіка не дуже змінилися з часів другої частини гри. Тут все просто: сховався і стріляй. І якщо на легкому режимі можна бігти крізь орди ворогів, то на хардкорних доводиться використовувати укриття, тим більше вони тут виражені як ні в одній іншій грі. Графіка хоч і не змінилася вона все одно вражає око своєю красою, особливо на останніх актах в джунглях, де картина нагадує Crysis.

Гра вийшла чудова, що не скажеш про огляд... . Gears війни 3 це гра для справжніх чоловіків, раджу всім пограти тільки тому, що це завершення однієї з найбільш значущих трилогії для консолей нинішнього покоління. Гра заслужено носить право: кращий шутер від третьої особи.

Переглядів: 198 | Рейтинг: 0.0/0