Dead Island

Як відомо, нещодавно вийшла друга частина кривавого екшену dead island – dead island riptide. І поки проходжу нову частину, я вирішив згадати з чого починалося пригода чотирьох відпочиваючих , які згодом стали братами по нещастю. І пам'ятайте, цей огляд є суто моєю думкою. Отже, приступимо!

Історія

Історія бере свій початок на тропічному острові - курорті, де стався спалах інфекції, в результаті якої люди стали живими трупами. Головне завдання гри – втекти з острова кишить войовничо налаштованими як зомбі, так і людьми.

Острів

Виконання острова лякаюче реалістичне! У цієї гри неспроста обмеження 18+, так як розробники зобразили весь жах зомбі– апокаліпсису. На цьому острові є і колись прекрасні пляжі – нині залиті кров'ю, бунгало, в яких сховалися ті, що вижили і так далі. Розробники приділили величезну увагу атмосфері гри – всюди валяються розкидані речі, а поруч знаходяться їхні власники, або мертві або мутовані; Особливі почуття викликають закривавлені дитячі іграшки та кімнати. Зомбі розробники розкидали дуже грамотно, вбиваючи кожного ти розумієш, що раніше це були люди.Ця гра викликає почуття виживання. І все це зроблено на движку Chrome Engine 5 видає понад хорошу графіку і фізику.

Бій

Розробники відразу заявили, що основною фішкою гри стане фокус на зброю ближнього бою. І вуаля! Перед нами постають криваві баталії з повсюдним розчленуванням неугодніков – від голови до ступнів. Ворогам можна наносити отрубывания, порізи, переломи, опіки і так далі. І все це з перспективою від першої особи. Зброя в грі швидко ламається, що змушує раціонально використовувати свій арсенал.

У грі присутня система прокачування, однак вона марна, оскільки весь навколишній світ заточений на виживання, отже прокачалися ви - прокачалися зомбі. Причому світ влаштований так, що зомбі завжди будуть трішки сильніше вас. Особливо добре це помітно починаючи з другого акту, де мало того, що з'являються нові види заражених, так їх стає в рази більше порівняно з островом.

Патрони на вагу золота

Для любителів стрілянини сюди шляху немає. Вогнепальна зброя тут зустрічається тільки по прибутті в місто, і то запас патронів можна выстрелять на першого ж самогубця або купку ув'язнених. І дійсно, адже це місто курорт, а не збройовий магазин вірно? У місті можна відчути всю недосконалість світу, коли проти тебе все – і заражені, і втекли з в'язниці злочинці озброєні вогнепальною зброєю різного типу.

Звук

У цій грі неймовірно зроблений звук. Всі без винятку зомбі видають рики, посапывания в спробі насититься плоть. Хотілося б відзначити, що завжди, де б ви не знаходилися будуть рики вихідні з нізвідки. Чуючи черговий рик або крик, ти мимоволі починаєш крутити камерою в спробі знайти джерело. У цій грі все видає звук – від зомбі до дерев!

Dead island це на совість зроблена зомбі апокаліпсис, який мимоволі змушує повірити в те, що відбувається на екрані. Dead island це не на що схожа гра з власним обличчям. Dead island це гра обов'язкова до проходження кожним фанатом зомбі тематики!

Оцінка

Сюжет – 8

Графіка – 9