Brink

Вступ

Привіт всім! Сьогодні я розповім свою думку про такий дивною і незвичайною гри Brink! Відразу хочеться сказати, що ця гра виключно на любителя. Думки про цій грі дуже сильно розходяться, але тут я опишу свою точку зору.

Коротко про гру

Brink - це командний шутер, з упором на паркур і на костюмизацию. Сюжет оповідає про події на плавучому ковчезі "Арк" на якому разрозилась війна двох сторін. Перша сторона опір - воно намагається перешкодити повстанцям втекти з ковчега і побачити світ поза ковчега. Друга сторона повстанці - люди яких поселили і вважають за рабів. Але проти цього і намагаються втекти з ковчега щоб побачити світ зовні. Як стало ясно між ними разрозилась війна... війна за свободу.

Геймплей являє собою таку формулу: 1. снарядись 2. виконуй. На самому початку нам показують красивий відеоролик, після чого пропонують вибрати сторону. Від нашого вибору залежить сюжетна частина ( розділена на дні) і персонаж. Після вибору ми переходимо в меню дуже хорошою генерації персонажа!

У грі дуже класна генерація персонажів! Спочатку раз і назавжди ми вибираємо йому татуювання, шрами і особа. А потім у міру прокачування( тут можна прокачатися до 20 рівня і вибирати різні здібності) вашого персонажа у вас відкриваються нові деталі зовнішності. На персонажа можна напнути будь-які поєднання одягу та їх розфарбувати, тим самим дозволяючи створювати дуже яскраві образи! Також в грі є і хороша модернізація зброї, що дозволяє прикріплювати до нього: приціли, глушники, приклади і т. д.

Коли ми остаточно підготувалися переходимо до завдань. Геймплей сам по собі бадьорий і з дуже великим упором на команду. Тобто якщо всі розбіжаться хто куди, і будуть виконувати завдання окремо - всі помруть і програють матч. Тут важливо "почуття ліктя" , взаємодопомоги. Завжди допомагати товаришам, ділитися з ними патронами і лікувати їх, навіть якщо вони на іншому кінці карти. А допоможе нам швидко долати перешкоди система SMART.Це система автоматично визначає які перешкоди зараз буде проходити гравець, і просто затиснувши одну кнопку ви забираєте на стіни, стрибати по платформах, бігаєте по стінах, перестрибуєте через перила і взагалі легко обходьте карту( але ваша подвижнось залежить від вибраного вами статури) .

Технологічний рівень

У грі правда хороша графіка. Дуже добре виділені дрібні деталі: гудзики, блискавки, застібки та інші дрібні деталі. Текстури і тіні теж зроблені на хорошому рівні. Тільки анімація персонажів кульгає. Разрушаемости немає ніякої і в помині! Навіть стілець не можна рознести. Але ця графіка має свій шарм, вона досить стильна.

У грі середній геймплей, відмінна костюмизация і сам редактор цілому, хороша графіка, не сильно пророблений сюжет, одноклітинний ШІ, і не найкраща атмосфера. За все це гра отримує від мене 7.5 балів. Шанувальникам мережевих шутерів можу рекомендувати! Спасибі за увагу!

Категорія: Огляд ігор | Додав: 30.12.2017
Переглядів: 390 | Рейтинг: 0.0/0