Assassin's Creed III

Передмова

Час революцій в США є одним з найцікавіших подій в історії. Тому у мене була додаткова мотивація пограти в Assassun's Creed III ще до релізу. І було дійсно цікаво зустріти персонажів історій, таких як: Бенджамін Франклін, Семюель Адамс ну і звичайно Джорджа Вашингтона. Ну звичайно це для галочки, ми граємо в гру не заради вивчення історій Америки. Ну тепер до огляду.

Огляд

Інновація

Отже, найголовніше чого нас позбавили так це паркур по будівлям, але його замінили бігом по деревах. Ну це дуже приємне доповнення, але паркур по будівлям був на мою цікавіше - як в попередніх частинах. Ну це не означає що ти не зовсім маєш доступ до будівель, ти можеш це робити, але це важко адже стражники помічають вас дуже швидко і примушують вас спуститься на землю. Тому можете забути про дахи, адже весь час вам доведеться ходити по землі, що виглядає не зовсім у стилі серії Assassin's Creed.

Якщо ви не грали в попередні ігри цієї серії ви будете чучуть в непорозумінь. Інтро-відео є найкращим обьяснением. Тампилеры і ассассін ведуть боротьбу за технологію яка здатна врятувати світ від кінця світу. Боротьба ведеться до цього часу і тепер у всі прийдеться разбиратся у дезмонда Майлсу... але всім насрати на Дезмонда, всі ми граємо заради Коннора.

Анімус

Анімус на мою думку заважає, так як він не дає відчути атмосферу історичних подій. Як і в попередніх частинах, це виглядає як пародія на матрицю. Та ще якоїсь ідіоту прийшла в голову "геніальна" ідея зробити завантажувальні екрани білими, кожне завантаження ви будете ослепленны цієї спалахом. Було б краще якби вони були чернымы.

Ну тут без коментарів, AnvilNext робить свою справу. Ролики в яких брали участь живі люди виглядають відмінно. Але все-таки є недоліки, наприклад у мене не раз було таке що коли я вів діалог з NPC то він з закритим ротом говорив: "Нам треба йти туди і вбити того і забрати шматье".

Баги

Баги це те що звичайно бісить, в цій грі їх купа. Іноді при проходжень я навіть не знав, чи був це баг, чи так і задумано, наприклад коли я інкогніто то вилітають солдати і починають надерать мій зад. І в цей момент я думаю, я зробив щось, щоб це сталося або ж це баг. Так, може це расисти NPC які нанавидят індіанців.

Історія

Історія в анимусе починається не з Коннора, але спойлер не буду. Після завершення прологу, ми будемо грати за юного Коннора, де нам доведеться розбирати в скритності і полюванні. І через деякий час ми повертаємося в наше село і виявляємо її палаючого, і побачимо що ваша мати знаходиться в небезпеці. І це на мою єдиний момент у грі який робить нас небайдужими до Коннору. Більше нажаль таких моментів у грі не буде, просто в порівнянні з Еціо всі персонажі мало чим нам запам'ятається. Коннор людина без гумору і мало говорить. Ну а Дезмонд... це просто Дезмонд.

Відкритий Світ

Завершуючи певний момент у грі, нам дають більшу свободу в якій є багато можливостей. Ми зможемо відвідати такі міста як - Бостон і Нью-Йорк (я вважаю, що цього мало), але є також ліс. У світі є можливості - від полювання з раставлением пасток і з багатьом видом тварин, до настільних ігор. І в найкращі моменти проходження цієї гри, вона нагадала мені легендарну Red Dead Redemption. Ось тільки кожна додаткова місія в RDR була унікальна і цікава, що не скажеш про AC3.Тому ви будете їх ігнорувати, адже вони нудні - займаючись пошуками альманаху Бенджаміна Франкліна, розкриваючи скрині використовуючи просто жахливу систему злому, напевно гіршу яку я коли небудь бачив. Більш цікавим може виглядати хіба що подземельная система (переміщених по місту через катакомби).

Сюжетні Мисий

Почнемо з того що більшість историчесих битв це повне розчарування. Я думав що все буде як трейлері, що ви зможете бігати по полю бою і почувстовать атмосферу битв 19 ст. Але це зовсім не так, вам будуть надані ліміти і ви будете поятоянно під контролем, підете по неправильному шляху і ви труп. Є такий вид битви в якому нам доведеться їхати верхи на коні в три зони по черзі і натискувати одну кнопку. І ще один в якому нам треба обстрілювати загони бійців з гармати.Ну що мені запам'яталося, так це їзда на коні під час якої на задньому сидінь мужик буде кричати у вухо Коннору куди потрібно їхати. Ну звичайно є стандартні місій в яких ми будемо прибирати до 30 людей в стилі Рембо, звичайно це все виглядає сміхотворно (то як солдати атакують героя по черзі і без плану атаки).

Бойова Система

Все ж бойова система в грі зроблена на ура, у вас буде багато можливостей розібратись з ворогом. І різні вороги вимагають різну стратегію, але це не буде для вас випробуванням, тому що це дуже легко, все що потрібно робити це блокувати атаку і спостерігати як під час серій вбивства інші солдати стоять і нічого не роблять в момент вбивства їхніх друзів!

Крафтінг

Слід упаменуть що крафтінг то чим ви зможете займатися. Ви будете наймати людей. І через них ви зможете наприклад набрати достатньо дерева для того, щоб зробити "бочку" :) Ну гаразд, це є тим, що приносить гроші. Але проблема в тому, що гроші та толком і не потрібні. Ви з легкістю зможете розібратися з ворогами і за допомогою самого початкового зброї. Тому в крафтінге сенсу толком і немає.

Морські Битви

Морські битви виглядають кращими ніж в будь-якій іншій грі на даний момент. Нарешті щось свіже і нове! Мій перший бій мені запам'ятався, це було атмосферно - керувати короблем, гарматами, прикрыватся від вогню ворожого корабля, якщо у вас потрапили то за короблю будуть літати шматки дерева, команда навіть починає бенкетувати якщо ви зробили критичний постріл по короблю. Це все виглядає просто офигено, це напевно найкраща частина нової гри. Ці битви виглядають краще, ніж будь-який інший грі про піратів.Дуже б хотілося щоб хтось зробив RPG з управлінням короблем, розвідки та іншим (це повинно було бути в Risen 2).

Кінцівка

І ось що мені не сподобалося так це кінцівка. Нам повинні були показати хорошу розв'язку сюжету. Але цей кінець... чорт та скільки можна! Серйозно, що відбувається з кінцівками в цьому році! Нужели так складно зробити нормальний кінець в наші дні! Вам не дадуть пояснення кінцівки і її ролик майже нічого не коштує. Кінець за Коннора хороший, але за Дезмонда... мда, я думав що він буде эпичен, але епічністю там і не пахне.

І в результаті: хороша бойова система і морські битви єдине що рятують одиночну компанію. І оцінка - 7 з 10. Якщо для вас не цікаві ці дві речі, то ви навряд чи отримаєте насолоду від гри. Якби Коннор був би не таким похмурим, а додаткові мисий були б цікавими, то це гра на мою думку могла б стати мега-блокбастер. Але все ж якщо ви фан серій, то гра вам сподобається, навіть якщо головний герой нудний і не цікавий.Сподіваюся що в следуйщий раз вони врахують всі помилки і зроблять все як треба, адже в цій частині було щось свіже і нове, якщо звичайно вони вирішать продовжити серію (але ви знаєте що вони це зроблять).

Переглядів: 255 | Рейтинг: 0.0/0