Assassin's Creed II

Сьогодні я хочу розповісти вам про одну прекрасній грі. Неперевершеному хіті і чудовому Стелс - екшен вийшов в 2009 році. Назва цього досконалості, Кредо вбивці II.

Нова епоха, новий герой!

Всі ми пам'ятаємо першу частину. Бармен Дезмонд Майлс виявився втягнутий в якусь війну двох таємних організацій, Асасинів і Тамплієрів. Він дізнається що перші борються за мир на Землі, а інші хочуть захопити його. Однак невідомо хто ще на боці добра. Вони протистоять один одному вже багато років і в різних частинах світу. Дезмонда викрадають тамплієри і садять в машину під назвою "Анімус". Ця штука здатна відтворювати генетичну пам'ять людини, будь-твій предок навіть з Кам'яного століття. Дезмонд переживає спогади Альтаїра, ассасина часів Хрестових походів. Знайшовши потрібну інформацію тамплієри дають йому перепочинок, але відпускати не збираються. І так день за днем, поки нас не рятує Люсі. Він встиг подружитися з дівчиною під час всіх цих сеансів. У дезмонда і Люсі вдається втекти. Вони приїжджають на Базу асасинів нашого часу. Виявляється у них теж є "Анімус", але більш вдосконалений. Там він переживає спогади зовсім іншої особистості, і в зовсім іншій епосі.

Ренесанс. Італія. 1476 рік. Семнадцателетний флорентійський дворянин Еціо Аудиторові Да Фіренце живе мальчишской звичайним життям. Але потім все змінюється. Його батька і братів стратили через зраду, на щастя залишилися в живих мати і сестра. На нього оголошують полювання, але він знаходить притулок у сестри служниці в їх будинку. Еціо говорить їй, що хоче помститися за смерть своїх близьких. Вона вчить його маскування і крадіжці, а так само дає зброю. Убивши потрібну ціль, Еціо покидає Флоренцію разом з сім'єю. Вони відправляються в Монтериджони, на віллу до свого дядька Маріо.Там наш головний герой навчається бойовим прийомам і теж дізнається про війну. А так само про те, що його батько був асасинів, який намагався зруйнувати плани Родріго Борджіа, глави Ордена тамплієрів в Італії. Тут Еціо і розуміє чому його хочуть убити. Він присягнувся, що винищить всіх хто зрадив його батька, а головне тих, хто брав участь у змові проти нього самого.

Ідеальний вбивця

Найважливіший і основний елемент геймплея - паркур. Він сильно скорочує переміщення по землі і вулицями, а так же він найцікавіше заняття в грі. Деякі місії в основному розроблені під Стелс, переслідування людини, відкритий бій і безліч інших.

Еціо-професійний вбивця, який шукає помсти в зраді своїх рідних, тому якщо він майстер вбивати, то у нього мають бути різні смертоносні штуки, я прав? В арсеналі головного героя є два Спрятаных клинка. Це давня зброя асасинів, їм користувався сам Альтаїр. Клинки краще використовувати коли вам потрібно прибрати противника безшумно. Метальні ножі - вражають ціль на відстані(зазвичай багато геймери використовують їх, щоб позбутися від лучників на дахах). Шашки Димові допомагають втекти від погоні або втекти з місця злочину. Кинджал і меч - испоьзуется у відкритому бою. Пістолет - смерть від одного пострілу, навіть не витримає солдатів у важкій броні, але сильно грюкає і вас можуть почути. Отруєний клинок - клинок, який змащений отрутою. Уколов ним ворога і він прийде в сказ, а незабаром до повільної загибелі.

Головний герой може ховатись від ворогів у багатьох місцях і здійснювати звідти тихі вбивства, а можна просто злитися з натовпом і нікого не чіпати. Тепер є можливість усунути ворога навіть з лавки. Так само якщо Еціо буде занадто багато здійснювати неприемлимых дій або вбивати публічно, на нас оголосять розшук і ми будемо вважатися Злочинцем №1. Як тільки вас побачать стражники, вони тут же кинеться в бійку. Щоб уникнути цього, нам потрібно знижувати свою популярність поступово. Для цього треба зривати плакати, підкуповувати глашатаїв або вбивати чиновників. Як тільки Шкала популярності спорожніє, ми знову станемо "Інкогніто".

Тепер нам дозволили купувати зброю, сумки, боєприпаси, одяг фарбувати, чого в першій частині і в помині не було. Відкритий бій став більш видовищним. З'явилися і інші типи ворогів, які мають свій кожен плюс і мінус. Наприклад громили завдають більше шкоди, але вони неповороткі і повільні, тому краще ухилятися і дотримуватися обережності. Додали більше добивань і контратак, а на те як Еціо добиває поранених, можна дивитися вічно. Нарешті з'явилася здатність плавати і пірнати під водою, і це мене дуже порадувало, а то якби головний герой не міг плавати, б багатьох геймерів це досі бісило. В основному сіквел просто позбувся від безглуздих умовностей першої частини.

Графіка і деталізація

Так як гра вийшла в 2009 році, графіка цілком годилася для того часу. Так, є деякі недоробки, наприклад контури персонажів на одязі погано промальовані, але все ж графіка радує око. Не така вже вона й погана і може навіть зараз може згодитися для деяких ігор. З детализацей теж все в порядку, все відтворено на відмінному рівні.

Звук і музика

Звук і музика - гланые гідності гри. Підібрати такі чудові саундтреки не кожному під силу, але в Ubisoft це вдалося. Музика зачаровує і так, і повністю передає атмосферу Ренесансу. У кожному місті або місцевості звучить певна мелодія, яка красива, змушує повністю закохається в ігровий світ. А коли головний герой залазить на вежу на початку гри, розробники починають представляти гру, там відтворюється шикарний саундтрек, просто ідеальний.

Звуку і музики я ставлю 10 балів.

Неймовірно

Нам належить побувати в різних містах Італії. В той час дуже високо цінувалася культура. Ви ж знаєте таких особистостей як Леонардо Да Вінчі і Нікколо Макиавели? Вони Всі присутні в грі. Компанія Ubisoft чудова відтворила Епоху Відродження. Все реалістично, неймовірно красиво, архітектура дуже вражає. Будинки, вулиці і пам'ятки виглядають блискуче. Просто зачаровують Міста. Еціо побуває у Венеції - знамените місто на воді, відвідає його арсенал, Карнавальну ніч і площа Сан-Марко! Гра так само радує чудовою відкритим світом, хочеться пробігтися по дахах флорентійських будинків, піднятися на саму вежу собору Санта-Марія-дель-Фьоре і здійснити неперевершений Спринт - паркур по Тоскані. Можна виконувати різні Додаткові завдання. Зазвичай це буває: вбивство певної людини, доставка листа, гонки по дахах і избеение зрадника. Атмосфера передається дуже добре. Наприклад Венеція, це Венеція, а не просто плавуче місто.

У Убисофт все чудово вийшло в плані атмосфери та ігрового світу, є деякі недоліки, але я не буду про них говорити.

Хороший сюжет — так

Геймплей: 10

Графіка: 8

Звук і музика: 10

Управління: 9

Кращий вбивця Creed у всій серії! Исчете у що пограти, поки не вийде Hitman: відпущення гріхів? Ця гра саме для вас. До неї навіть можна приписати ще один жанр, Симулятор вбивці в часи Ренесансу. Безумовний хіт! Якщо ви досі в нього не зіграли вважайте що ви не геймер! 10 балів я поставив тому що це моя найулюбленіша гра і не тільки. Коли я вперше її купив, я вже був вражений від скріншотів на задній обкладинці, і це все виявилося правдою. Я тут же став фанатом серії. Я закохався у гру, і навіть зараз, через стільки років у неї граю.

Оцінки критиків дуже хороші, приголомшливий геймплей, прекрасний звук і музика, интригованный сюжет, в якому так багато загадок. І все це, робить для patriots однією з кращих ігор 2009 року! З новими гаджетами і бойовими герой-ассасин прийомами це жах, що летить на крилах ночі.

Мій рейтинг: 10

Всім дякую за прочитання огляду.

Категорія: Огляд ігор | Додав: 13.11.2017