Assassin's Creed

Всім привіт геймери і відвідувачі сайту.Зараз я хочу вам оповідати огляд на одну чудову гру,каторая справила фурор на всіх.

Як ви думаєте що робить звичайний бармен?Може коктейлі заважає,а?.Ні історія молодого хлопця по імені Дезмонд Майлс зовсім інша.Якось раз він прокинувся в незрозумілій йому обстановці,так і вдабавок лежить в незрозумілій машині.Йому все объесняет один бородатий дядько (він мені відразу не сподобався) і симпотичная дівчина на ім'я Люсі.Ви розумієте що ви асасин і вам потрібно буде переживати минулі роки свого предка через машину з назвою "Анімус",що б знайти непоятный артефакт.І так 1191 рік.Третій крестовы похід перетворився в боротьбі за владу.Після взяття Акра король Річард Левове Серце готується нанести мусульманам останній удар.Тим часом Святу Землю опусташают найманці,яким захотілося влади.Припинити кривавий свавілля може серія точних ударів:Якщо усунути всіх,кому вигідна війна,то настане мир.За цю справу береться і предок Дезмонда,Альтаїр,що-б змити ганьбу з недавнього провалу і повернути своє звання і ранг.

Гемплей

По мимо крутого прикиду наш ассасин вміє непомітно вбивати і непомітно ховатися з очей противника.Альтаїр справжній кілер,він навчений бойовим навикам,які дозволяють йому вразити ворога не затрудяюся або на відстані.Помумо навичок вбивць,він дуже охоче і вміло використовує своє тіло.Навички аробатики або паркуру дозволяють йому корабкатся за будь-будівлі та башт,а також:хапатись за уступи,ховатись на дахах і тікати з міського ландшафту від недругів.Адже І саме через паркуру гра отримала найвищі оцінки,але у гри є і інші принади.

Графіка і музика

Не дивлячись на рік випуску ігри,графіка тут досить відмінна і дуже добре пророблена розробникам.Три міста і велике королівство з села-все опрацьовано до найменших дрібниць.Кожен уступик дуже красивий сабой,адже в грі є гарні краєвиди,на які не лінь помилуватися.Графіка тут дуже відрізняється від графіки інших ігор що вийшли в тому ж році.Музика в грі просто ШИК!Кожне вбивство чи кожен втеча супроводжується відмінними соудтреками,які допомагають вписатися в атмосферу гри і передають відчутя самого Альтаїра.І ефекти тут теж дуже гарні.Наприклад слоу-мо стрибок мені настільки сподобався,що звук від клинка звинел в навушниках,як дзвінка манета=)

Оценочки

Ось це для рядок критиків,оцінки я як справжній фанат не приувиличил!

Сюжет 10/10