Alan Wake's American Nightmare

Всім привіт. Сьогодні я хопел б представити вам огляд недавно вийшла на гру на ПК точніше її порт Алан Вейк-АН. У цьому огляді я спробую порівняти першу частину з її спиновом. У що хочу Відразу попередити Алан Уейк я грав на Xbox 360, а також на ПК відразу після релізу гри.

Нове місце дії

Дії насей рас розгортаються в штаті Арізона, куди наш досить старий знайомий забрів у пошуках містера Скретча своєї злої сутності, яка повна його протилежність. Після першої частини агент Алана Барі пішов до музичної групі, яку намагається відродити і зробити знаменитої як нашого героя Алана. І тепер алану доведеться одному вийти на бій зі своєю сутністю і врятувати маленьке містечко від погибелі.

Екшен

Насей раз, творці гри зробили упор на екшен ніж на поглиблення в сюжет. Тепер бої стали більш реалістичніше і небезпечніше з'явилися нові вороги наприклад лисий дядько який розмножується як кролик при сонячному світлі. Значно поповнився арсенал зброї, у відмінний від першої частини тепер у нас є як мінімум пістолет, якийсь пристрій, що стріляє цвяхами, узд і нові гвинтівки, що в першій частині не спостерігалося. Також у нас з'явилося більше свободи, тепер ви можемо досліджувати локацію і не йти на основні завдання, як у Деус екс в HR нам також дала локація броді, шукай, читай і слухай. Також інтерфейс змінився, змінилася школи життя та інші прилади, які відстежують наявність патронів і енергію ліхтаря. Тепер у нас є чекпоінти і шафи які поповнюють повністю амуніцію, якщо згадати першу частину там теж були такі але там чаї знаходили патрони для леворьвера, батарейки та сигнальні ракети. Також розробники додали аркадний режим в якому можна друзі відбиватися від орд одержимих. Ну ось начебто що можна сказати про геймплеї.

Картинка

Графіка зазнала істотні зміни . Якщо раніше ми спостерігали розмитості то зараз майже все прибрали. Трохи попрацювали над освітленням і місцевістю. Картинка добре але і як у будь-якій грі є маленькі недоліки які ледь помітні.

Атмосфера

Гра також не втратила своєї атмосфери. Навіть трохи додала завдяки упору на екшен. Все також буде цікаво прогулюватися обшукувати кожен куточок, що б знайти рукопис прочитати і бути трохи підготовленим до наступних подій. Також розробники підібрали дуже цікаву і відмінну музику ось приклад: СПОЙЛЕР УВАГУ! Коли Алан біжить від полчащи монстрів які з'явилися через падіння супутника трек Касабиан – клуб фут.

Локалізація

Погано що наші локалізатори не підняли свою п'яту точку і не зробили субтитри але це зробили фанати серії за що їм окреме спасибі.

Гра вийшла гідним продовженням першої частини. Тому пограти повинен, кожен кому сподобалася перша частина. Всім дякую всім пока.