Alan Wake's American Nightmare
Для початку повністю розберу гру по всіх частинах. Критика вітається, діліться своєю думкою і вступайте в обговорення. Приємного читання.

Сьогодні я нарешті пройшов усіма так очікувану гру Alan Wake. І зараз, я хотів би поділитися з вами своєю думкою про цю не однозначною грі. Так, ми всі були раді і щасливі коли дізналися що гру, випустять на PC. Ще б такий-то ексклюзив з шайтан коробки.

При першому запуску, я був дуже вражений і зачарований, відразу ж з перших хвилин гри почали відбуватися якісь містично не зрозумілі події, дивні темні силуети переслідували Алана, не відомий голос який підказував, що робити у важких ситуація, ну і звичайно не останню роль грає світло, який просто необхідний для виживання. Та спочатку все це виглядає відмінно, дуже сильно інтригує, і ти пошепки вимовляєш нарешті. Але десь до 3 чолі гра відкривається з іншого боку!

Схожого на якийсь нудний трилер, практично всю гру проводиш, бігаючи по лісу з гаслом: *Добегу до ліхтаря, життя буде довшим у мене.* Зміна обстановки буває, але не занадто часто і зовсім не на довго, в будь-якому випадку ми опинимося десь у лісі чи в його околицях. Моби, тут особливо немає чого додати, вони завжди одні й ті ж, а бувають ще темні трактори, бочки і машини які хочуть або задавити або прибити!

Багато звичайно не погодиться з цією думкою, в грі є місця
треба дуже швидко рухатися і завжди з неба тоді подають човни, вагони та інше може для когось це і круто, але для мене зовсім не good. Банально, але гра зводиться лише до того що б добігти з пункту А в пункт Б це нудно і це вымораживает і весь час один і той же ліс, прям можна аналогію з F. E. A. R провести, там ліс з коридорів а тут, суцільні джунглі з лісу і там і там бувають рідкісні винятки.

Наприклад, взяти тугіше Alone in the Dark.

Відмінна гра, цікавий і заплутаний сюжет, не нудний гемплей, різний загадки і примочки глав героя. Гра запам'яталася і сильно сподобалася! За жанром багато є ще ігор Dead Space 1-2. Resident Evil і т. д... Всі ці ігри запам'яталися і після них, щось залишилося. В них є щось, якась своя особливість, родзинка. Тоді як у Алана рівним рахунком немає не чого, крім Лісу, мобів, темряви і світла. Я не кажу що гра погана, просто вона мені не до вподоби, безумовно, у неї є лише одна особливість це сюжет і не більше!Особисто мені подобалося тільки дивитися ролики і збирати уривки рукописи, вже дуже мені подобалося читати, що він пише! Я Думаю така гра краще б виглядала на папері у вигляді книги. Тоді я б з задоволенням її прочитав. Але те що я бачив не залишило у мене не якогось гарного враження!

Я звичайно вибачаюсь за мізерність рецензії, але це в корені пов'язано з самою мізерністю гри. Гра порожня і порівнювати її особливо не з чим, так що більш-менш підходящі порівняння все ж зміг привести.

Дякую за увагу.:)

Переглядів: 265 | Рейтинг: 0.0/0